A punt el tercer Simposi que organitza la Unitat del Peu d’Althaia

oct. 21, 2015 No Comments by

Aquests propers 22 i 23 d’octubre se celebrarà, a Món Sant Benet, el tercer Simposi de Cirurgia de Peu i Turmell que organitza la Unitat del Peu del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) d’Althaia juntament amb la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia de Peu i Turmell. L’edició d’enguany anirà sobre la “Cirurgia de rescat de peu i turmell” amb l’objectiu d’analitzar i estudiar les principals complicacions davant d’una cirurgia de peu i les possibles solucions quirúrgiques posteriors.

La cirurgia de rescat és aquella que cal aplicar quan la primera tècnica utilitzada no ha obtingut bons resultats en el pacient i, per tant, cal trobar alternatives que solucionin la problemàtica inicial. Per aquest motiu, durant aquest curs s’analitzaran diferents complicacions sorgides després d’una cirurgia al peu o al turmell i es plantejaran diferents alternatives terapèutiques

S’espera l’assistència d’un centenar especialistes d’arreu de l’estat, tenint en compte la qualitat i el prestigi dels ponents que prendran part en el simposi. I és que es comptarà amb la participació de dos màsters en cirurgia de rescat de reconegut prestigi internacional com són el Dr. Beat Hintermann, Cap del Servei d’Ortopèdia i Traumatologia de l’Hospital de Liestal de Suïssa i professor associat de la Universitat de Basilea, i el Dr. Bruno Magnan, Cap del Departament de Cirurgia Ortopèdica de la Universitat de Verona.

A més, una trentena de destacats professionals del país també compartiran els seus coneixements i experiències.

Cliqueu aquí per consultar el programa del simposi.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet