120 professionals participaran a la III Jornada Oncològica de la Catalunya Central

oct. 21, 2015 No Comments by

Aquest divendres, 23 d’octubre, se celebrarà la III Jornada Oncològica de la Catalunya Central que organitzen la Fundació Althaia i l’Insitut Català de la Salut. Tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Althaia a partir de les 9 del matí i està previst que hi participin 120 professionals de primària i especialistes en oncologia d’arreu de la Catalunya Central. L’objectiu principal és millorar l’atenció integral als malalts de càncer en el marc de l’atenció primària i l’especialitzada.

Justament, un dels temes centrals és la gestió compartida entre l’especialitzada i la primària dels llargs supervivents en càncer. Per això, es parlarà de les toxicitats a llarg termini i de les segones neoplàsies dels pacients curats. A més, s’exposarà l’experiència pròpia de gestió compartida de pacients entre Oncologia d’Althaia i la primària i es presentarà l’actualització del protocol de seguiment del pacient oncològic a la primària.

L’altre tema de la jornada el càncer hereditari. Aquest s’abordarà a través d’un taller pràctic sobre la identificació, la valoració i el control de les famílies. A més, es comptarà amb la participació del Dr. Joan Brunet, Director del Consell Genètic i del Programa de Càncer Hereditari de ICO, que farà una sessió magistral amb el títol “Com traslladem a la pràctica clínica els avenços biotecnològics en càncer hereditari”

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet