Una norantena d’expositors ja han confirmat la seva presència a Ecoviure 2015

oct. 20, 2015 No Comments by

Una norantena d’expositors han confirmat la seva presència a Ecoviure 2015, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana al Palau Firal de Manresa. Els sectors més representats són l’agroalimentari, amb presència de productors de productes ecològics tan diversos com el vi, el formatge, les cerveses o les pomes, seguit pel de les energies renovables (biomassa i energia solar) i la higiene i la cosmètica natural. Un dels sectors que guanya presència aquest any és el tèxtil, amb una desena de propostes diferents relacionades amb la moda sostenible, la reutilització de roba o la producció tèxtil amb productes naturals.

La construcció sostenible, amb diferents estands dedicats als aïllaments tèrmics naturals, i el sector del tractament i purificació de l’aigua comptaran amb una desena d’estands. També hi seran presents administracions de l’àmbit del medi ambient, entitats educatives i organitzacions dedicades a la solidaritat i el comerç just.

A aquesta norantena d’expositors cal sumar-hi les més de 40 activitats que tindran lloc al llarg de tot el cap de setmana i en les quals els visitants de la fira podran conèixer millor algunes de les propostes que s’hi mostraran.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet