El Rotary Club de Manresa-Bages convoca la catorzena edició del Premi Simeó Selga

oct. 19, 2015 No Comments by

El Rotary Club Manresa-Bages convoca la catorzena edició del Premi Simeó Selga dotat amb els beneficis que s’obtenen al Concert de Reis que organitza la mateixa entitat. A través d’aquest guardó, únic a la comarca, el Rotary ha contribuït a desenvolupar tretze projectes d’interès social impulsats per associacions sense ànim de lucre que tenen el Bages com a àmbit d’actuació. I és que amb aquest premi, el Rotary es compromet a garantir, durant el primer any, l’execució i aplicació del projecte escollit.

 

Gràcies al Premi Simeó Selga, han fet realitat els seus projectes l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo­lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l’Associació Misteriosa Llum, l’ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles,  els Tallers Musicals d’Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès, l’Associació Síndrome d’Asperger de la Catalunya Central i l’Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi i Els Carlins, entitat premiada en la darrera edició.

 

Les associacions del Bages, civils, culturals, assistencials o de qualsevol altre naturalesa similar, poden presentar les seves candidatures per aquesta catorzena edició fins el 20 de novembre enviant el contingut complert al correu electrònic info@rotarymanresabages.org. L’enviament dels projectes, que s’han d’executar durant el 2016 i han d’estar fora de l’activitat ordinària de l’entitat que els presenta, han d’incloure una justificació específica, el col·lectiu o grup destinatari, el termini d’execució i la proposta econòmica, que poden il·lustrar-se amb tots els suports que es creguin convenients.

 

Per a més informació, les entitats poden posar-se en contacte amb el Rotary Club de Manresa-Bages a través del mateix correu info@rotarymanresa.org o bé trucant al telèfon 637 806 582.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet