El Col·legi de Periodistes reconeix CatPress en el marc dels ‘Premis Gabinets de Comunicació’

oct. 14, 2015 No Comments by

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha reconegut la feina feta des de CatPress en el marc de la setena edició dels Premis Gabinets de Comunicació que convoca anualment. El col·legi ens ha premiat en la categoria Millor Estratègia de Comunicació Interna per al pla Com combatre la síndrome “Me n’assabento abans al forn que a la feina” elaborat per CatPress en relació amb la tasca duta a terme a la Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga. El jurat ha valorat la resposta que es planteja al col·lectiu dels 300 treballadors de la Fundació per a una millor comunicació interna mitjançant eines de comunicació digitals com una intranet o bé activitats comunitàries. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el proper 30 d’octubre al Viver del Rec, a Igualada. Des de l’equip que formem CatPress volem expressar el nostre agraïment al Col·legi de Periodistes de Catalunya per aquesta distinció que ens motivarà encara més a continuar treballant en allò que ens apassiona, la comunicació des de tots els àmbits.

Més premiats

Els Premis Gabinets de Comunicació també han distingit la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per la campanya Tu formes part de la solució en la categoria Millor Pla de Comunicació i la responsable de comunicació de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, Belén Giménez, guanyadora del premi al Millor Portaveu. Aquests guardons s’atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació.

Foto_equip_

‘Selfie’ de l’equip de CatPress, aquest matí un cop feta pública la notícia!

 

 

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet