Sant Vicenç de Castellet reconeix els millors esportistes del municipi

oct. 06, 2015 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet ha celebrat la XVa Festa de l’Esport que ret homenatge als millors esportistes del municipi durant la temporada 2014-2015. La sala de Cal Soler ha estat l’escenari de la festa que ha proclamat Alejandra Palomares millor esportista sènior i el Club Natació Castellet millor entitat. El guardó al millor entrenador ha estat per a l’entrenador del Club Esportiu Futsal Vicentí, Redouan Drissi López. El premi al millor equip sènior ha estat per al Club Bàsquet Castellet, mentre que en categoria infantil ha estat compartit per l’equip aleví del Club Esportiu Futsal Vicentí, l’equip A del Club Escacs Castellet i l’equip Pre-benjamí del Club Hoquei Castellet.

 

Més distincions

El premi per al millor esportista veterà (+ 40 anys) ha estat per a Sara Codina, del Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet, el millor esportista promesa (de 12 a 17 anys) se l’ha endut Yeray Sanchez, del Club Esportiu Futsal Vicentí, mentre que en la categoria millor esportista infantil (menor de 12 anys) ha resultat vencedora Marta Muñoz, del Club Bàsquet Castellet.

 

Reconeixement

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet també es van reconèixer l’equip sènior femení del CB Castellet de les temporades 92-93 i 93-94 que jugava a 1a B, Joan Segura Sánchez, del Club Pesca Olímpic Castellet, Fina Olmos i Rubèn Gallardo, del CAP Sant Vicenç, i Neus Montoliu, del Gimnàs Municipal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet