Sant Joan de Vilatorrada executa les obres de millora a l’escola Collbaix

oct. 06, 2015 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada executa les obres de millora a l’escola Collbaix aquest mes d’octubre. Els treballs permetran millorar la mobilitat i la seguretat al voltant d’aquest equipament. Les obres canviaran la ubicació de la porta d’accés al centre fent-la més propera a l’edifici i s’eixamplarà la vorera exterior, dues mesures que faran més segur l’accés a peu dels alumnes a l’escola Collbaix. En paral·lel, també es col·locaran pilones per evitar que els vehicles trepitgin la vorera.

 

Carril de càrrega i descarrega

Els operaris habilitaran un nou carril al carrer Salvador Espriu de càrrega i descarrega pels pares i mares dels alumnes de quart, cinquè i sisè de primària. D’aquesta manera s’evitaran els col·lapses de trànsit en les entrades i sortides de l’escola. Les obres tenen un pressupost de 26.000 euros, és previst que acabin el dia 19 d’octubre i compten amb la supervisió de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet