La Fundació Lacetània reuneix un centenar de persones en el sopar de celebració del 25è aniversari

oct. 05, 2015 No Comments by

Un centenar de persones es van reunir aquest divendres a Món Sant Benet per commemorar el 25è aniversari de la Fundació Lacetània, en un acte que va posar de relleu el caràcter pioner de la fundació en l’establiment de ponts entre els estudis de formació professional i les empreses del territori. La importància que han pres en els darrers anys els estudis de formació professional confirma l’encert del camí endegat per la Fundació ara fa 25 anys.

L’acte de divendres va reunir representants del món educatiu, del teixit empresarial del Bages que al llarg d’aquest temps ha col·laborat amb la Fundació i de les principals institucions del país. També hi havia exalumnes com Jordi Galindo, que va parlar en nom de tots els que han fet pràctiques a través de la Fundació. Galindo va ser un dels primers alumnes en fer pràctiques en una empresa, a mitjans dels anys 80, i avui és ell mateix qui s’ha convertit en empresari. Per part de les empreses, Marta Tomasa, cap de Recursos Humans d’A. Raymond Tecniacero, va explicar la seva experiència de treball conjunt amb la Fundació.

La part commemorativa va comptar també amb un reconeixement a tots els expresidents de la Fundació, als quals es va lliurar una peça fabricada pel Centre de Formació Pràctica, un centre de referència per als professionals de la indústria del metall impulsat per la Fundació Lacetània. També es va fer una projecció d’imatges dels darrers 25 anys, en les quals molts dels assistents van poder identificar-s’hi.

Els parlaments institucionals van anar a càrrec del secretari general del departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; els alcaldes de Manresa i de Sant Fruitós de Bages, Valentí Junyent i Joan Carles Batanés; i el president de la Fundació Lacetània, Pere Casals. Tots van coincidir en la importància de la tasca que du a terme la Fundació Lacetània, en la necessitat d’establir punts de contacte entre món empresarial i món educatiu i en el repte que suposa l’aplicació de la nova llei de formació professional de Catalunya.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet