Inscripcions obertes per a la nova proposta formativa del CFP per professionalitzar i potenciar el lideratge dels encarregats de producció

set. 29, 2015 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica manté obertes les inscripcions per al Programa Líders, una proposta formativa que té per objectiu millorar les capacitats de lideratge dels professionals que s’ocupen de coordinar els processos de producció en tallers i petites empreses industrials. El curs s’iniciarà el dia 20 d’octubre, de manera simultània a Manresa i a Vic, i té un total de 60 hores distribuïdes en dues sessions setmanals, els dimarts i els dijous de 17.30 a 20.00 de la tarda. Es tracta d’un dels dos nous cursos que el CFP ofereix conjuntament amb Aurea Productiva, una empresa osonenca especialitzada en l’assessorament en l’àrea d’operacions per a empreses industrials.

Aquesta nova proposta s’allunya de la formació que tradicionalment s’ha ofert al CFP, de caràcter eminentment tècnic, per introduir conceptes de gestió i lideratge d’equips, amb la voluntat de professionalitzar la figura de l’encarregat de producció, present en la majoria de tallers i petites industries del territori. L’objectiu d’aquest curs és que aquests professionals aprenguin a gestionar equips i a liderar i responsabilitzar-se de la seva àrea de treball. Al llarg del curs, tots els alumnes hauran d’elaborar un pla de treball per a la seva àrea que presentaran a la direcció de la seva empresa.

En aquesta mateixa línia, el CFP també ofereix aquesta temporada el curs Projectes 2.0, en què s’aprofundirà sobre les metodologies més actuals per a la gestió de projectes. Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al telèfon 93 875 72 79 o bé enviar un correu electrònic a cfp@cfp.cat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet