Embarrats se celebrarà els dies 24 i 25 d’octubre a Sant Joan de Vilatorrada

set. 25, 2015 No Comments by

Els dies 24 i 25 d’octubre Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la tercera edició de la Fira Embarrats, que recorda el tèxtil i la vida a la llera del riu Cardener de principis del segle XX. El certamen manté l’estructura de l’any passat en què el dissabte al vespre es programaran les visites guiades teatralitzades a les fàbriques tèxtils i diumenge es viurà la jornada central amb la fira al carrer. Enguany hi haurà més espectacles de carrer, sorpreses en les visites a les fàbriques i novetats a la plaça de la Ludoteca que es transformarà en un gran envelat.

 

Implicació de les entitats

La fira compta amb l’organització de l’Ajuntament i la implicació de les entitats de Sant Joan de Vilatorrada que fan possible Embarrats un any més. El comerç també tindrà un paper protagonista durant la jornada de diumenge amb estands de l’època. Les persones interessades a tenir un estand propi a la fira s’han de posar en contacte amb l’empresa Mapamundi al correu electrònic mapamundi@mapamundi.cat o bé al telèfon 93 805 00 64.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet