Els restaurants del Grup Diesa oferiran menús cardiosaludables durant la Setmana del Cor

set. 24, 2015 No Comments by

El Grup Diesa col·labora un any més en la Setmana del Cor de Manresa, que se celebrarà del 28 de setembre al 4 d’octubre. Durant aquests dies, 9 establiments del grup oferiran menús cardiosaludables als seus clients. Els restaurants on es podrà gaudir d’aquests menús són Casa Pío, Piper, Sant Isidre, Atenes, Bufalvent, Cibus, Breic Cafè, Maïami i Passeig. Tots els restaurants lluïran un distintin que els identificarà com a establiments col·laboradors de la Setmana del Cor.

L’alimentació és un factor essencial per gaudir d’una bona salut cardiovascular. A l’hora de confeccionar els menús, els xefs han tingut en compte les recomanacions que els professionals de la medicina fan per a la prevenció de les malalties cardiovasculars. Així, entre els productes que s’oferiran hi abunden les fruites i verdures fresques i de temporada, els llegums, el peix blau, les carns baixes en greix i l’oli d’oliva.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet