Ecoviure torna a convocar el premi al millor producte de la fira

set. 24, 2015 No Comments by

Ecoviure 2015 tornarà a premiar el millor producte de la fira, una iniciativa iniciada l’any passat amb l’objectiu de reconèixer els productes o serveis més innovadors d’entre tots els que seran presents al certamen. D’aquesta manera, Ecoviure vol ajudar a impulsar aquelles iniciatives que més destaquin pel que suposen de bones pràctiques en matèria de sostenibilitat. Al premi poden optar-hi tots els expositors de l’edició d’enguany, a raó d’un producte o servei per expositor. La data límit per inscriure-s’hi finalitza el dia 16 d’octubre.

Els expositors que vulguin participar al premi caldrà que omplin i enviïn el formulari d’inscripció que hi ha al web www.ecoviure.cat i hi adjuntin un document d’un màxim de dues pàgines en què s’expliqui les característiques del producte: marc ecològic o de sostenibilitat, innovació, anàlisi del cicle de vida i responsabilitat social de la persona o empresa que el presenta. Amb aquesta descripció s’hi poden adjuntar els documents (vídeos, imatges) que es consideri oportú.

Un jurat format pels membres de la comissió organitzadora d’Ecoviure i, si es considera oportú, experts externs, escollirà el millor producte, que gaudirà de difusió especial mentre tingui lloc la fira, així com d’un descompte en el preu de l’estand per a la propera edició d’Ecoviure. El premi es lliurarà durant l’acte inaugural d’Ecoviure, el divendres 23 d’octubre a la tarda.

L’any passat, en la primera edició del premi al millor producte d’Ecoviure, el guardonat va ser unes ametlles activades amb aigua de mar, all, ceba i menta, de l’empresa BO-Q Alimentación Natural. El jurat va concedir dos accèssits a un biberó de vidre de cautxú natural i presentació de fusta, de l’empresa Ico Baby, i a un purificador d’aigua ecològic d’argila, de l’empresa Econaturaqua.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet