Els restaurants Atenes i Passeig tornaran a oferir les dues tapes premiades al darrer Quinto Tapa

set. 23, 2015 No Comments by

Els restaurants Atenes i Passeig tornaran a oferir les dues tapes premiades en la darrera edició del Quinto Tapa Manresa. D’aquesta manera, tothom qui ho vulgui podrà degustar de nou el bacallà amb ceba de l’Atenes, que va quedar en primera posició compartint lloc amb la tapa de la Vermuteria Santa Rita, i el ravioli de salmó amb mató del restaurant Passeig, que va rebre el tercer premi. Aquestes dues tapes estaran disponibles fins el 17 de novembre a un preu de 2,50 euros acompanyades per un quinto d’Estrella Damm.

A la darrera edició del Quinto Tapa Manresa hi van participar una trentena d’establiments de la ciutat, que van oferir una tapa que després el públic va poder votar. El primer premi va ser per als restaurants Atenes i Vermuteria Santa Rita, el segon per a La Creperia i el tercer per al restaurant Passeig.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet