Home Meal inverteix 6 milions d’euros i multiplica per tres la capacitat de les cuines de Nostrum

set. 15, 2015 No Comments by

Home Meal ha inaugurat aquest dilluns l’ampliació i reindustrialització de la seva planta de Sant Vicenç de Castellet on s’elaboren diàriament els plats per emportar-se que es comercialitzen a 130 establiments de Nostrum d’arreu de l’Estat i també al sud de França. Les noves instal·lacions, que han tingut un cost superior als sis milions d’euros, permetran multiplicar per tres la capacitat de les cuines. A banda de les seccions ja existents, també s’ha construït un nou edifici de serveis, s’ha obert una cuina experimental que facilita la recerca i el desenvolupament de nous productes i s’incrementa un 40% la capacitat de la gelateria.

 

Acte d’inauguració

L’acte d’inauguració d’avui l’han presidit Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Joan Torres, alcalde de Sant Vicenç de Castellet.  La màxima representació d’Home Meal ha correspost a Quirze Salomó, president i conseller delegat de la companyia. Als parlaments s’ha remarcat el creixement de Nostrum, l’esforç tecnològic i la capacitat de comercialització que permetrà properament obrir nous establiments a França.Nostrum manté ferms els seus principis d’apostar pels productes naturals i de qualitat i mantenir els sabors tradicionals que han fet populars molts dels seus plats. La inversió ha servit per incorporar nova maquinària que permet l’automatització  de les fases d’envasat i picking, amb una capacitat d’envasar fins a 120.000 plats al dia.Les seccions que creixen més a la remodelada planta d’Home Meal són les que corresponent a pasta i a la de fregits, que poden incrementar fins a deu vegades més la seva capacitat. En relació, als plats frescs, la companyia triplica el seu potencial d’elaboració diària.L’ampliació de la planta d’Home Meal ha comportat l’entrada en servei d’una nova estació transformadora, una nova caldera de vapor i escomesa de gas i una nova central de fred molt eficient que permet reduir un 90% el volum de gas d’efecte hivernacle.

 

Home Meal

L’empresa Home Meal, que es va constituir l’any 1998, cotitza al Mercat Alternatiu Borsari des del mes de desembre passat i des de fa tres anys ha crescut de forma constant gràcies a l’àmplia oferta de plats, a preus econòmics i de qualitat. A principis de juliol va tancar l’ampliació de capital per valor de 3,5 milions d’euros.Una part de l’expansió de futur de Nostrum es centra a França, on s’espera que assoleixi una alta implantació a les principals ciutats. A més a més la firma ha presentat aquest mateix estiu un nou model d’establiment que inclou espais específics de croqueteria,  caneloteca, sucs de verdures bio i vinoteca.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet