La guanyadora del creuer per la Mediterrània de Quin Passeig recull el premi

set. 14, 2015 No Comments by

La manresana Encarnación Bustamante Pardo ha estat la guanyadora del creuer per la Mediterrània que s’ha sortejat aquest estiu en el marc de la campanya Quin Passeig. El premi es va lliurar ahir diumenge, en la festa de cloenda de les activitats d’estiu que es va fer al Quiosc del Mig. Al llarg de tota la temporada, s’ha lliurat als clients de les terrasses una butlleta que havien d’omplir amb les seves dades i dipositar-la als termòmetres situats en diferents establiments. Encarnación Bustamante va dipositar la seva al termòmetre del Xaloc.

Aquest cap de setmana han tingut lloc les darreres activitats de la campanya Quin Passeig d’enguany, tot i que les terrasses continuaran obertes mentre el temps ho permeti. Dissabte, les terrasses del Xaloc-Quiosc del Mig i del bar Plaça van acollir els balls de cloenda, i ahir diumenge a la tarda va ser el torn de la darrera festa d’animació familiar de la temporada, amb ballarines, jocs i sortejos per a tots els assistents.

Des de l’organització, es fa una valoració molt positiva de la campanya d’enguany, que va estar marcada als seus inicis per l’onada de calor que va afectar el conjunt de Catalunya. Durant tota la temporada d’estiu, s’han organitzat activitats i tallers infantils, concerts, balls i esdeveniments com el sopar concert amb l’Orfeó Manresà, el sopar amb cantada d’havaneres o el concert vermut de Festa Major.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet