El CFP explicarà les claus per millorar la competitivitat d’empreses industrials en una jornada gratuïta aquest dimecres

set. 14, 2015 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica explicarà a les empreses industrials del territori quines eines tenen al seu abast per ser més competitives. Serà en una jornada gratuïta que tindrà lloc aquest dimecres, 16 de setembre, a partir de les 9 del matí a les instal·lacions del CFP al Palau Firal. El ponent serà Sergi Mussons, especialista en productivitat i soci consultor a Àurea Productiva, l’empresa osonenca amb la qual el CFP ha unit esforços per oferir nous cursos enfocats a millorar la competitivitat del teixit industrial del Bages.

La jornada porta per títol “Els 4 pilars de la competitivitat” i està especialment dedicada a empreses del sector industrial. Tindrà el format d’un taller interactiu en el qual s’exposaran quins són els passos crítics per a la professionalització d’una planta productiva. Els assistents podran comprovar quin grau de competitivitat té la seva empresa i conèixer les principals metodologies i tècniques que asseguren la competitivitat de les millors plantes productives de tot el món, per escollir la més adequada a la seva empresa.

El proper mes d’octubre començaran els dos cursos conjunts del CFP i Àurea Productiva en què s’aprofundirà sobre tot allò relacionat amb la productivitat industrial i les metodologies i tècniques més innovadores per aconseguir-la.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet