La segona edició de la festa dels Resistents es consolida a Castellbell i el Vilar

set. 13, 2015 No Comments by

Castellbell i el Vilar viu aquest diumenge la segona jornada de la festa dels Resistents. El municipi recorda de nou els fets històrics de 1714 i 1822 amb Petits Resistents una festa que compta amb la participació d’uns 300 figurants. En aquesta segona edició la festa ha consolidat els espectacles que va estrenar l’any passat i ha introduït amb èxit les accions de carrer. En aquest sentit, els Miquelets han guanyat protagonisme amb la recreació d’una batalla al pont vell amb l’exèrcit francès, a través de l’escena de combat A les armes, i el nucli del Burés ha potenciat l’espai de mercat amb paradistes locals i ha reunit el públic infantil amb l’espai.

 

La climatologia acompanya

En la primera jornada viscuda ahir, la pluja finalment va esquivar Resistents i tant l’espectacle itinerant Mansuet Boxó, heroi o bandit com el macroespectacle d’ahir a la nit a la llera del riu Llobregat Un poble enfilat a espatlles de gegants es van poder programar amb èxit i amb gran afluència de públic. El muntatge va incloure amb èxit les novetats previstes i va comptar amb la participació de la coral infantil La Formiga, l’Escola de Música de Sant Vicenç de Castellet i la Coral Nou Horitzó de Sant Vicenç de Castellet.

 

Recta final de Resistents

Aquesta tarda es programaran les darreres passades del muntatge itinerant Mansuet Boxó, heroi o bandit que enllaça els nuclis del Burés amb el Vilar. Una vuitantena de persones es traslladen en grups guiats als fets de 1822 a través d’onze escenes diferents. Des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar es vol agrair la participació de totes les persones que participen a la festa, així com les entitats i les empreses col·laboradores.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet