Aquest cap de setmana, balls de cloenda i festa familiar per acomiadar les activitats d’estiu de Quin Passeig

set. 10, 2015 No Comments by

La campanya Quin Passeig tancarà aquest cap de setmana la seva programació d’activitats que al llarg de l’estiu ha omplert el Passeig de Manresa de propostes per a tots els públics. Dissabte al vespre es farà el ball de cloenda, al bar Plaça  i al Xaloc-Quiosc del Mig. Els balls, una activitat amb un públic molt fidel i que gaudeix d’una gran acceptació, començaran a les 9 del vespre. D’altra banda, diumenge a la tarda tindrà lloc l’última festa d’animació familiar de l’estiu. Serà a partir de les 6 de la tarda a la terrassa del Quiosc del Mig i, com és habitual, hi haurà música, ballarines i sorteig de regals per a tots els assistents. Durant aquesta festa també es farà el lliurament del creuer per la Mediterrània, que es va sortejar la setmana passada i que va guanyar Encarnación Bustamante Pardo.

Al llarg de la temporada d’estiu, Quin Passeig ha organitzat  activitats per a tots els públics entre tallers infantils, concerts, activitats gastronòmiques, balls, etc., de les que han pogut gaudir centenars de persones. D’entre totes les activitats, destaquen el sopar concert amb l’Orfeó Manresà i el sopar amb cantada d’havaneres, dos esdeveniments que els darrers anys s’han consolidat al calendari estiuenc de la ciutat, així com el concert vermut de Festa Major o els concerts al canaletes, que enguany van portar al Passeig música de duets. Les activitats infantils també van tenir molt bona acollida, tot i que es van veure afectades per l’onada de calor de principis de juliol.

La campanya Quin Passeig és possible gràcies al suport d’entitats i empreses que col·laboren en l’organització de les diferents activitats. En el marc d’aquesta campanya, enguany s’han repartit més de 20.000 regals entre els clients de les terrasses del Passeig, entre articles promocionals i vals de descompte per les mateixes terrasses, que encara poden utilitzar-se fins el 30 de setembre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet