El sopar amb cantada d’havaneres, plenament consolidat malgrat el mal temps

set. 08, 2015 No Comments by

Malgrat les condicions meteorològiques típiques d’aquestes dates, el sopar amb cantada d’havaneres és un esdeveniment plenament consolidat a l’agenda d’estiu de la ciutat de Manresa. Així ho van demostrar la vuitantena de persones que divendres passat van poder gaudir d’un sopar únic des del punt de vista gastronòmic i musical, amb l’actuació del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya. La pluja que va caure durant la tarda i la previsió de ruixats també durant el vespre van obligar a canviar l’emplaçament de l’acte, que es va traslladar de la terrassa del restaurant Passeig cap a l’interior del restaurant Maïami.

Durant el sopar es va servir un menú creat especialment per a l’ocasió amb productes mariners com els com els llagostins, les escopinyes, els muscos o els cargols de punxa i plats tradicionals com el suquet de pescadors o l’arròs negre. També hi eren presents productes locals i de temporada, com el tomàquet i l’albergínia blanca.

El públic assistent, bona part del qual repeteix any rere any, va poder gaudir de l’àpat i de les interpretacions del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya, que va complir les expectatives dels amants d’aquest gènere musical.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet