El CFP estrena dimecres la temporada formativa amb un taller sobre el mecanitzat d’alta velocitat

set. 07, 2015 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica continua amb la seva aposta per apropar a les empreses industrials del Bages els coneixements sobre les tecnologies més punteres. Amb aquest objectiu, i abans de començar la programació regular de cursos, el proper dimecres 9 de setembre tindrà lloc un taller gratuït d’introducció al mecanitzat d’alta velocitat. L’activitat es farà a les instal·lacions del CFP al Palau Firal entre les 9 i les 11 del matí.

El taller anirà a càrrec de Josep Sierra, enginyer d’aplicacions d’Imcar, empresa especialitzada en projectes de mecanització. L’objectiu d’aquesta sessió és oferir els coneixements bàsics per comprendre millor el concepte de mecanitzat d’alta velocitat, per tal de saber quan cal aplicar aquest mètode i aprendre’n la programació específica. Es farà una introducció a conceptes tecnològics, principis bàsics de mecanització, programació i tipologia de màquines.

Per particiar al taller cal inscriure’s trucant al 93 875 72 79 o bé enviant un correu electrònic a cfp@cfp.cat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet