Aquest divendres, sopar amb cantada d’havaneres al Passeig

set. 01, 2015 No Comments by

La terrassa del restaurant Passeig acollirà aquest divendres 4 de setembre la quarta edició del sopar amb cantada d’havaneres, un esdeveniment que en els darrers anys s’ha consolidat en el calendari estiuenc de Manresa. L’acte començarà a 2/4 de 10 del vespre i consistirà en un sopar acompanyat per l’actuació del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya. Per reservar plaça cal trucar al 93 876 92 26 o bé enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

El sopar amb cantada d’havaneres és una iniciativa de Diesa Restauració, amb la col·laboració del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya. Els assistents podran gaudir d’un menú creat especialment per a l’ocasió i que consistirà en uns entrants a base de gaspatxo de llagostins, anxoves de l’escala amb albergínia blanca i confitura de tomàquet, escopinyes amb oli de carbó, musclos a la marinera i cargols de punxa al seu vapor amb vinagreta. De primer plat, se servirà un arròs negre de sípia amb allioli de farigona i de segon, un suquet de pescadors. Les postres seran un sorbet de llimona amb mar de cava.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet