La Festa Major arriba aquest cap de setmana al Passeig de Manresa

ag. 26, 2015 No Comments by

La Festa Major de Manresa arribarà aquest cap de setmana al Passeig, que d’aquesta manera s’afegeix als actes festius programats per aquests dies. Les terrasses del bar Plaça, a la zona de la plaça Espanya, i del Xaloc-Quiosc del Mig, al primer tram del Passeig, acolliran cada vespre, de divendres a dilluns, balls de Festa Major amb els músics Joan Vilandeny, Jordi Bruch, Jordi Soler i Josep Sáez. Els balls començaran a les 10 de la nit excepte els del dilluns 31, que començaran a 2/4 de 10.

D’altra banda, el dilluns de Festa Major el Passeig serà de nou l’escenari del tradicional concert vermut amb la Cobla Contemporània de Sabadell. Serà a 2/4 d’1 del migdia al davant del restaurant Passeig. L’organització és a càrrec de Nova Crida i Diesa Restauració.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet