El mercat amb productes del territori guanya protagonisme a la segona edició de Resistents

ag. 25, 2015 No Comments by

L’espai de mercat guanyarà protagonisme a la segona edició de la festa dels Resistents, que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a Castellbell i el Vilar. Una quinzena de paradistes del territori exposaran els seus productes d’alimentació i complements al Burés, que esdevindrà el centre neuràlgic de la festa dissabte a la tarda i durant tota la jornada de diumenge. Els visitants que s’acostin a Resistents podran conèixer un ampli ventall de productes Km 0 i complements amb una oferta extensa de matons, formatges, embotits i pa. La festa vol ser també una oportunitat per dinamitzar el comerç i l’activitat agroalimentària a tot l’entorn de Castellbell i el Vilar.

 

Els expositors

Els expositors que participaran a Resistents seran els següents: Cal Puxet, Forn de Pa Margarida, Fotoestudi Camparola, Cal Riera, La Vinya, Cal Tòfol, Tú Complements, L’hort de Puig, Agroserveis Catalunya, Can Pizzes, Cervesa Gruit, Cervesa Guineu, Mató i Formatges Pujolet, Cafè Burés i Ralet.

 

Recreació històrica

El municipi programa aquest certamen de recreació històrica per recordar les insubmissions que es van viure en aquest petit poble als peus de la muntanya de Montserrat els anys 1714 i 1822. Resistents és una festa popular que mobilitza les entitats de Castellbell i el Vilar, mou uns 300 actors i torna aquest 2015 després de l’èxit del debut de l’any passat.

 

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web www.resistents.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet