Els productes del mar, protagonistes del menú del 4t sopar amb cantada d’havaneres al Passeig

ag. 24, 2015 No Comments by

Els productes del mar seran els protagonistes del menú que se servirà al sopar amb cantada d’havaneres que tindrà lloc a la terrassa del restaurant Passeig el proper divendres 4 de setembre. Concretament, els assistents a aquest esdeveniment podran degustar, com a entrants, gaspatxo de llagostins, anxoves de l’Escala amb albergínia blanca i confitura de tomàquet, escopinyes amb oli de carbó, musclos a la marinera i cargols de punxa al seu vapor amb vinagreta. De primer, se servirà un arròs negre de sípia amb allioli de farigola i de segon, un suquet de pescadors. Les postres consistiran en un sorbet de llimona amb mar de cava. El preu del sopar, que s’acompanyarà amb vins del Bages, és de 30 euros.

El sopar amb cantada d’havaneres és una iniciativa de Diesa Restauració que compta amb la col·laboració del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya. Va començar a celebrar-se ara fa quatre anys i ja s’ha consolidat al calendari d’esdeveniments estiuencs del Passeig de Manresa. Per reserves, cal trucar al 876 92 26 o bé enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet