Laia Badrenas tanca amb èxit el cicle de concerts de duets del Canaletes

ag. 21, 2015 No Comments by

El cicle de concerts del Canaletes va cloure’s ahir amb èxit amb l’actuació de Laia Badrenas & Gerins, que va tenir com a protagonista la música soul i funk. El concert va aixecar molta expectació i va tenir una molt bona rebuda per part del públic. Laia Badrenas & Gerins van oferir un gran duet de música negra, amb el bo i millor de la música soul i funk, però també amb la interpretació de grans èxits de la música pop, amb temes de Jamiroquai, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Beatles o Adèle.

El d’ahir va ser el darrer dels tres concerts que la terrassa del Canaletes ha acollit aquest mes d’agost. Tots tres han ofert música de duets amb el guitarrista Gerins acompanyat per diferents artistes. El primer va ser Joan Grados “Nitus”, el segon Albert Gàmez i ahir Laia Badrenas.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet