Els aires mariners tornaran al Passeig el 4 de setembre amb el concert amb cantada d’havaneres

ag. 18, 2015 No Comments by

El Passeig de Manresa viurà de nou una vetllada marinera, el proper 4 de setembre, amb la celebració d’una nova edició del sopar amb cantada d’havaneres. L’escenari serà la terrassa del restaurant Passeig, que servirà un menú especial a base de productes del mar. Es tracta del quart any que se celebra aquest esdeveniment, que organitza Diesa Restauració amb la col·laboració del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya.

Les inscripcions per al sopar, que començarà a 2/4 de 10 del vespre, ja estan obertes i cal fer-les trucant al telèfon 93 876 92 26 o bé enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet