Aquest dijous, últim concert de duets al Canaletes amb Laia Badrenas & Gerins

ag. 18, 2015 No Comments by

El Canaletes tancarà aquest dijous el cicle de tres concerts que les darreres setmanes ha portat la música de duets al Passeig de Manresa. En el concert d’aquesta setmana, el guitarrista Gerins estarà acompanyat per la solista Laia Badrenas, i tots dos oferiran un repertori a base de música negra, soul i funk, sense deixar de banda grans èxits de la música pop d’artistes com Jamiroquai, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Beatles o Adèle.

El concert començarà a les 8 del vespre i és gratuït. El cicle, que ha constat de tres concerts i que ha estat molt ben rebut pel públic, ha estat una iniciativa de Quin Passeig i Regió7 amb el suport de Sibelius.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet