Es renova la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’APAES

jul. 31, 2015 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació de Parcs d’Activitat Econòmica de Sant Fruitós de Bages (APAES) han renovat el marc de suport i col·laboració. Per això, s’ha signat un nou conveni que es traduirà en una aportació del consistori de 1.500 euros. L’entitat destinarà aquesta subvenció a fer accions per promoure l’associacionisme, captar socis i fer accions de millora i desenvolupament dels polígons i les empreses, com ara jornades tècniques o trobades informatives sobre temes que siguin d’interès per al conjunt d’empreses instal·lades als polígons industrials de Sant Fruitós.

El conveni subscrit entre l’Alcalde, Joan Carles Batanés i el President de l’APAES, Enric Torres, s’emmarca en el programa de “Promoció i millora dels polígons i les empreses del Bages 2015”, que finança la Diputació de Barcelona a través del Consell Comarcal del Bages.

Segons el president de l’APAES, Enric Torres “és molt important i positiu consolidar aquesta col·laboració público-privada, en benefici del teixit empresarial del nostre municipi”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet