El Tribunal Català de Contractes suspèn l’acord marc d’Ensenyament per als serveis de menjador escolar recorregut per l’Acellec

jul. 31, 2015 No Comments by

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) valora molt positivament que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic de la Generalitat de Catalunya hagi suspès cautelarment l’acord marc d’Ensenyament per a la contractació dels serveis de menjador escolar. L’Acellec havia recorregut l’acord marc durant els darrers dies amb l’objectiu d’aturar els canvis legals proposats. La nova fórmula de contractació, iniciada al Maresme-Vallès Oriental, queda aturada de manera provisional fins que es prengui una decisió definitiva. Es preveu que els canvis tampoc s’apliquin al Vallès Occidental, Baix Llobregat, Catalunya Central i Barcelona Comarques a partir de setembre tal i com es contemplava inicialment.

 

L’Acellec, satisfeta

Tot i que l’Acellec és partidària d’introduir mesures que actualitzin el sistema de contractació dels menjadors escolars, està satisfeta amb la decisió del Tribunal Català de Contractes. D’aquesta manera, s’aturen uns canvis que impedien l’accés al servei per part de les petites i mitjanes empreses del sector del lleure i posaven en qüestió el caràcter educatiu d’aquest tipus de projectes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet