Una setantena de nens han participat aquest estiu als tallers infantils de Quin Passeig

jul. 29, 2015 No Comments by

Una setantena de nens i nenes han participat aquest estiu als tallers infantils de Quin Passeig, que s’han celebrat tots els dimarts de juliol a la terrassa del bar Plaça. Amb aquesta proposta, Quin Passeig vol posar a l’abast de les famílies un espai d’oci educatiu al bell mig de la ciutat durant les vacances escolars dels nens. Els tallers han estat gratuïts i s’han dirigit a infants d’entre 3 i 10 anys.

Les activitats realitzades han estat d’allò més diverses gràcies a la col·laboració de diferents entitats de la ciutat: Món d’Oci hi va oferir un taller de màgia, el Parc de la Sèquia va ensenyar als nens la importància de les llavors tot plantant un girasol, Pintures Sagrada Família va conduir un taller d’elaboració de figures de plastilina amb i-Clay i ILA School ha estat l’encarregada de dirigir dos tallers en anglès en què els nens han treballat amb fruites i verdures i amb globus.

El taller de globus, l’últim de la temporada, va reunir ahir a la tarda una quinzena de nens que van aprendre vocabulari relacionat amb la família en anglès, tot pintant i dibuixant globus.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet