El Centre de Disminuïts Físics d’Althaia celebra el seu 13è aniversari

jul. 24, 2015 No Comments by

Gimcana, dominó, futbolí, jocs d’aigua i cinema són algunes de les activitats que han pogut fer els usuaris del Centre de Disminuïts Físics del Bages els darrers dies. El motiu, la celebració del 13è aniversari d’aquest centre de la Fundació Althaia i que cada any serveix per programar un bon gruix d’activitats lúdiques, culturals i esportives en les quals hi prenen part els usuaris, però també els seus familiars i l’equip de professionals del centre.

 

Com cada any, també hi ha hagut el tradicional campionat de Boccia, un esport paralímpic, l’acte d’entrega de premis i el festival musical d’aniversari en el qual s’hi implica tot el centre.

 

La cloenda de la celebració tindrà lloc aquest dissabte, 25 de juliol, amb el que els responsables del centre han anomenat la “Festa de famílies”. Una jornada durant la qual es faran tallers que hauran estat proposats pel propi centre o pels familiars i que desenvoluparan conjuntament els usuaris amb les seves famílies. Seguidament es farà un dinar de germanor i es clourà el dia amb l’actuació del grup Arrels Músic.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet