L’últim taller infantil al Passeig de la temporada proposarà als nens fer una activitat amb globus mentre aprenen anglès

jul. 23, 2015 No Comments by

Els tallers infantils d’estiu al Passeig arriben dimarts vinent al final amb una nova proposta per tal que els més petits aprenguin anglès a la vegada que es diverteixen. En aquesta ocasió, el taller consistirà en fer una activitat amb globus que els nens i nenes hauran de pintar. Tot això, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular amb l’objectiu de que els infants s’hi familiaritzin i aprenguin vocabulari bàsic. L’escola d’idiomes manresana ILA School serà l’encarregada, un cop més, de conduir aquesta activitat, que s’adreça a nens i nenes a partir de 3 anys. Com és habitual, el taller es farà a la terrassa del bar Plaça i començarà a 2/4 de 6 de la tarda. La inscripció cal fer-la a info@quinpasseig.com i és gratuïta.

Fruites en anglès

El taller d’aquesta setmana ja tenia l’anglès com a protagonista, amb una activitat en què els nens i nenes van fer un imant per la nevera d’una fruita, i que va servir perquè aprenguessin els noms de les fruites en anglès. Hi van participar una dotzena de nens i nenes que s’ho van passar d’allò més bé amb les professores d’ILA School, que al final de l’activitat els van donar carmels per premiar-los per la bona feina feta.

Les activitats infantils són any rere any una de les propostes estrella de la campanya Quin Passeig, que permeten que petits i grans gaudeixin d’un dels espais més agradables de la ciutat durant l’estiu. L’objectiu de la proposta és oferir a les famílies una estona de lleure educatiu durant la temporada de vacances escolars. Per a la seva organització, Quin Passeig compta amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, que són les que s’encarreguen d’impartir els tallers. Aquest any, el programa d’activitats infantils té el suport de Món d’Oci, Parc de la Sèquia, Pintures Sagrada Família i ILA School.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet