Aquest dijous, música i gastronomia s’uneixen en la sisena edició del sopar concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig

jul. 21, 2015 No Comments by

Aquest dijous, a partir de 2/4 de 10 del vespre, tindrà lloc la sisena edició del sopar concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig, un esdeveniment que uneix música i gastronomia i que espera repetir l’èxit de convocatòria d’anys anteriors. En aquests moments encara hi ha places disponibles, que cal reservar trucant al 93 876 91 61 o enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com. El preu del sopar és de 30 euros.

El menú, creat especialment per a l’ocasió, consistirà en un variat d’entrants amb xips de verdures, sopa  freda de síndria amb esferes de meló, ensaladilla amb bonítol, oves de caviar i oli d’avellanes, musclada al vapor i timbal d’esqueixada confitada amb romaní. Després se servirà lluç de palangre a ritme de melodia i, finalment, tiramisú. Els plats es maridaran amb la cervesa Inedit de Damm.

El repertori de l’Orfeó Manresà per acompanyar l’àpat inclou peces de diversos autors clàssics i contemporanis, amb un pes important d’òperes molt conegudes com Nabucco o Il Trovatore, de Verdi o Lucia di Lamermoor, de Donizetti. L’Orfeó, dirigit per Lluís Arguijo, també interpretarà peces de Rossini i Brahms, a més de sarsuela i obres d’autors catalans com Miserachs, Enric Morera, Lluís Millet i Amadeu Vives. El cor estarà acompanyat al piano per Rosa Ortega, Jordi Franch i Mireia García.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet