Donació benèfica del Montepio de Conductors a Sur Lucía Caram

jul. 17, 2015 No Comments by

El president del Montepio de Conductors, Llorenç Juanola, ha lliurat els 1.275 euros que el Montepio de Conductors va recaptar a la benedicció de vehicles que es va celebrar, divendres passat, Sant Cristòfol, per lluitar contra la pobresa infantil. Aquest és el segon any, que l’entitat col·labora amb Sor Lucía Caram, per ajudar a millorar les condicions dels més desvalguts socialment. El Montepio, al llarg de l’any, porta a terme diferents accions de responsabilitat social, amb col·laboració amb entitats com el Bang de Sang i Teixits o la Marató de TV3.

La benedicció, que es va fer a la confluència de la plaça Sant Jordi i carrer Mossèn Cinto Verdaguer, va ser novament l’acte més popular per celebrar la patronímica dels conductors i que va comptar amb la participació d’uns 1.200 vehicles.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet