Dimarts es presentarà a la Cambra de Manresa la Memòria Econòmica de Catalunya

jul. 17, 2015 No Comments by

El proper dimarts dia 21 de juliol la Cambra de Manresa acollirà la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya, que se centrarà en l’anàlisi de la província de Barcelona i comarques i d’aquells aspectes que més fan referència a l’activitat econòmica de la Catalunya Central. L’acte començarà a les 9.30 del matí i anirà a càrrec de Carme Poveda, directora de la Memòria Econòmica de Catalunya. També parlaran el professor de la Universitat de Barcelona, Daniel Albalate, amb una ponència sobre les infraestructures estratègiques a l’àrea metropolitana de Barcelona, i Lluís Herrero, sotsdirector general del Banco Santander i responsable de l’entitat a Catalunya. L’acte l’obrirà el president de la Cambra, Pere Casals.

L’assistència a aquesta jornada és gratuïta però cal inscriure’s trucant al telèfon 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org. A tots els assistents se’ls lliurarà una memòria USB amb el contingut digital de la memòria, que ha estat patrocinada pel Banco Santander.

Una de les principals conclusions de l’edició d’enguany de la Memòria Econòmica de Catalunya fa referència a la previsió que Catalunya aconseguirà superar la crisi l’any 2016 en termes de PIB i el 2021 en termes d’ocupació. Segons el document, l’any 2014 ha estat el millor any per a l’economia catalana des de l’inici de la crisi l’any 2007, però sobretot destaca per ser el primer any en què el creixement de l’activitat ha anat acompanyat de creació d’ocupació. Per tant, tot sembla indicar que l’economia catalana ha deixat enrere definitivament les caigudes del PIB.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet