Menú especial per al sopar concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig del proper 23 de juliol

jul. 16, 2015 No Comments by

El sopar concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig, que enguany es farà el dijous 23 de juliol, tindrà un menú molt especial en què els plats es maridaran amb la cervesa Inedit de Damm, un producte dissenyat per Ferran Adrià i que vol posar la cervesa al mateix nivell que els grans vins. En aquesta sisena edició, el sopar consistirà en un variat d’entrants amb xips de verdures,

sopa  freda de síndria amb esferes de meló, ensaladilla amb bonítol, oves de caviar i oli d’avellanes, musclada al vapor i timbal d’esqueixada confitada amb romaní. Després se servirà lluç de palangre a ritme de melodia i, finalment, tiramisú.

El repertori de l’Orfeó Manresà per acompanyar l’àpat inclou peces de diversos autors clàssics i contemporanis, amb un pes important d’òperes molt conegudes com Nabucco o Il Trovatore, de Verdi o Lucia di Lamermoor, de Donizetti. L’Orfeó, dirigit per Lluís Arguijo, també interpretarà peces de Rossini i Brahms, a més de sarsuela i obres d’autors catalans com Miserachs, Enric Morera, Lluís Millet i Amadeu Vives. El cor estarà acompanyat al piano per Rosa Ortega, Jordi Franch i Mireia García.

Any rere any, el sopar concert amb l’Orfeó Manresa aconsegueix reunir un nombrós públic que gaudeix de la combinació de música i gastronomia en un escenari plenament estiuenc com és el Passeig de Manresa. Les reserves ja poden fer-se al telèfon 93 876 92 26 o bé enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet