Els menuts poden aprendre anglès als tallers infantils del Quin Passeig, dimarts vinent

jul. 15, 2015 No Comments by

Els nens i nenes tornaran a ser els protagonistes de la campanya Quin Passeig dimarts vinent, 21 de juliol, amb un taller per aprendre anglès de forma amena i divertida, a càrrec d’ILa School. Es tracta d’una activitat en què els menuts repassaran i aprendran vocabulari bàsic en anglès relacionat amb les fruites i les verdures per poder dibuixar i pintar la seva fruita o verdura preferida, que es convertirà en un imant per penjar a la nevera. Es farà, com és habitual, a la terrassa del bar Plaça a 2/4 de 6 de la tarda i per participar-hi cal inscriure’s abans enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Una quinzena de participants al taller d’iClay

Aquest dimarts passat, les activitats infantils del Quin Passeig van proposar un taller d’iClay en el qual van participar una quinzena de nens i nenes. Aquest material és un tipus de plastilina molt moldejable i que s’endureix en assecar-se. Els participants van recrear un personatge de pel·lícula i van estar molt atents i entretinguts durant les dues hores i mitja que va durar el taller (a la foto).

Les activitats infantils són any rere any una de les propostes estrella de la campanya Quin Passeig, que permeten que petits i grans gaudeixin d’un dels espais més agradables de la ciutat durant l’estiu. L’objectiu de la proposta és oferir a les famílies una estona de lleure educatiu durant la temporada de vacances escolars. Per a la seva organització, Quin Passeig compta amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, que són les que s’encarreguen d’impartir els tallers. Aquest any, el programa d’activitats infantils té el suport de Món d’Oci, Parc de la Sèquia, Pintures Sagrada Família i ILA School.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet