L’iClay, protagonista del proper taller infantil de Quin Passeig que es farà dimarts vinent

jul. 10, 2015 No Comments by

L’iClay, un tipus de plastilina molt moldejable i de colors vius, serà el protagonista del proper taller infantil de Quin Passeig, que es farà el dimarts, 14 de juliol, a 2/4 de 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça. En aquesta activitat, a càrrec de professionals de Pintures Sagrada Família, els nens i nenes aprendran a fer figures amb aquest material. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se a l’adreça de correu electrònic info@quinpasseig.com. L’activitat és gratuïta i s’adreça a nens a partir de 3 anys.

En l’activitat d’aquest dimarts, que consistia en plantar una llavor de girasol, hi van participar una desena de nens que malgrat l’onada de calor van gaudir fent de jardiners i regant la seva planta, que podran continuar cuidant a casa. El taller va anar a càrrec del Parc de la Sèquia i volia conscienciar els més petits de la importància de les llavors, que dónen lloc a una planta que, al seu temps, produeix d’altres llavors. L’activitat es va completar pintant un dibuix d’un girasol.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet