Els Ajuntaments del Bages poden estalviar fins a un 28% en ambulàncies amb la Central de Contractació del Consell Comarcal

jul. 03, 2015 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages, a través de la seva Central de Contractació,  ha portat a terme la contractació agregada de serveis preventius sanitaris (ambulàncies) per a actes i esdeveniments comarcals  i municipals, organitzats pels Ajuntaments. S’ha fet una previsió de la demanda d’ambulàncies anual per part dels Ajuntaments, per cobrir esdeveniments com concerts, curses, correfocs, etc., i s’ha contractat un servei global per tal d’optimitzar costos, facilitar la coordinació d’aquests preventius sanitaris amb altres serveis d’emergències i afavorir la homogeneïtat i qualitat d’aquests serveis. A partir del procés de licitació efectuat, s’han pogut obtenir estalvis importants en la contractació de preventius, de fins al 28% respecte dels preus que s’estaven pagant.

En aquests moments, hi ha un total de 15 Ajuntaments del Bages adherits a l’acord marc per a la contractació d’ambulàncies. A part de l’estalvi econòmic, la contractació mancomunada fa possible obtenir altres millores, com l’aportació d’equipaments gratuïts en els casos que ho requereixin (hospital mòbil, desfibril·ladors, vehicles extra, etc). A més, a mesura que es vagi generant demanda del servei, els Ajuntaments podran gaudir, de forma gratuïta, de formació en primers auxilis destinada a personal municipal.

La contractació s’ha iniciat recentment i ja s’han fer els primers serveis de preventius sanitaris amb aquest sistema en una cursa a Castellbell i el Vilar.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet