Les activitats infantils continuen dimarts vinent al Passeig amb un taller de girasols a càrrec del Parc de la Sèquia

jul. 02, 2015 No Comments by

La campanya Quin Passeig continua dimarts vinent dia 7 de juliol la seva proposta d’activitats infantils amb un taller de girasols a càrrec del Parc de la Sèquia. Es tracta d’un taller en què els més menuts plantaran una llavor de girasol, que podran emportar-se a casa per cuidar-la i anar veient com creix, i pintaran i decoraran un girasol de paper. L’activitat és gratuïta i s’adreça a nens i nenes a partir de 3 anys. Es farà, com és habitual, a la terrassa del bar Plaça a 2/4 de 6 de la tarda i per participar-hi cal inscriure’s abans enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Bona acollida del taller de màgia

Dimarts passat va tenir lloc la primera de les activitats infantils, un taller de màgia que va reunir una quinzena de nens i nenes. En aquesta activitat, que va anar a càrrec de Món d’Oci, els nens van fer-se diferents materials per fer trucs de màgia i van aprendre alguns trucs senzills. La proposta de tallers i activitats per a nens es repetirà cada dimarts a la tarda fins el dia 21 de juliol.

Les activitats infantils són any rere any una de les propostes estrella de la campanya Quin Passeig, que permeten que petits i grans gaudeixin d’un dels espais més agradables de la ciutat durant l’estiu. L’objectiu de la proposta és oferir a les famílies una estona de lleure educatiu durant la temporada de vacances escolars. Per a la seva organització, Quin Passeig compta amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, que són les que s’encarreguen d’impartir els tallers. Aquest any, el programa d’activitats infantils té el suport de Món d’Oci, Parc de la Sèquia, Pintures Sagrada Família i ILA School.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet