El concurs infantil de dibuix de Quin Passeig ja té guanyadors

juny 29, 2015 No Comments by

El concurs infantil de dibuix de Quin Passeig ja té guanyadors. Es tracta de Nil Bessa, de Gironella; Aya Derouch, de Manresa; i Naia Bessa, també de Gironella, en la categoria de 3 a 5 anys; Muguet Mateu, de Manresa; Clara Borràs, de Berga; i Ada Soler, de Manresa, en la categoria de 7 a 9 anys; i Carla Becerra, Isaac Torra i Marta de Pobes, tots tres de Manresa, en la categoria de 10 a 12 anys. Els premis s’han lliurat aquesta tarda en el marc de la festa infantil que dóna el tret de sortida a les diferents activitats que s’organitzaran al Passeig al llarg d’aquesta temporada d’estiu.

El concurs, organitzat per Diesa i Regió7, amb la col·laboració de Sobrerroca, ha comptat amb la participació de prop de 150 nens i nenes que han dibuixat el que més els agrada fer a l’estiu. Tots els dibuixos poden veure’s al web de Regió7 (www.regio7.cat).

A partir de la setmana vinent, i durant tots els dimarts fins el 21 de juliol, el bar Plaça serà l’escenari d’activitats infantils com tallers de manualitats, de màgia, jocs en anglès i d’altres. Totes les activitats tindran lloc a 2/4 de 6 de la tarda i són gratuïtes però cal fer inscripció prèvia a info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet