Demà, primer dia d’activitats infantils al Passeig amb un taller de màgia

juny 29, 2015 No Comments by

Demà dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc la primera de les activitats infantils programades per la campanya Quin Passeig aquest estiu. Es tracta d’un taller de màgia que anirà a càrrec de Món d’Oci i en què els nens i nenes elaboraran diferents materials per poder fer trucs de màgia i aprendran alguns trucs senzills per fer a casa. L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s abans enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Quin Passeig ha programat un seguit d’activitats tots els dimarts a la tarda fins el 21 de juliol amb l’objectiu de promoure l’entreteniment i l’aprenentatge dels més petits en un entorn com el Passeig de Manresa. D’aquesta manera, es pretén que les famílies gaudeixin de l’estiu en un dels espais més emblemàtics de la ciutat. Entre les activitats programades hi ha tallers de manualitats, jardineria o activitats en anglès, entre d’altres, i totes compten amb la col·laboració d’una entitat de la ciutat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet