Quin Passeig torna a sumar esforços amb entitats locals per entretenir i educar els més petits durant les tardes d’estiu

juny 26, 2015 No Comments by

La programació d’activitats infantils de Quin Passeig per aquesta temporada d’estiu torna a comptar amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat que faran possible que cada dimarts a la tarda, del 30 de juny al 21 de juliol, els més petits de la casa tinguin un espai propi al segon tram del Passeig, a la terrassa del bar Plaça. L’objectiu de la proposta és oferir a les famílies una estona de lleure educatiu en un espai privilegiat al centre de la ciutat. En total, s’han programat quatre tallers en els que els nens i nenes podran fer diferents manualitats, aprendre trucs de màgia, descobrir com neixen les plantes, fer figures de plastilina o millorar el seu anglès.

Les entitats col·laboradores de les activitats d’enguany són Món d’Oci, el Parc de la Sèquia, Pintures Sagrada Família i ILA School. Els tallers tindran lloc a 2/4 de 6 de la tarda i seran gratuïts, tot i que caldrà fer inscripció prèvia per correu electrònic a l’adreça info@quinpasseig.com.

Les activitats, una a una

  • 30 de juny: Taller de màgia a càrrec de Món d’Oci.

En aquest taller, els nens i nenes elaboraran diferents materials per poder fer els seus propis trucs de màgia i aprendran alguns trucs senzills per poder fer a casa.

  • 7 de juliol: La llavor, a càrrec del Parc de la Sèquia.

Aquesta activitat vol transmetre als infants la importància de les llavors: amb una única llavor neix una planta que, al seu torn, acaba produïnt moltes llavors. Els nens i nenes que participin en aquest taller plantaran una llavor de girasol que es podran endur a casa per cuidar-la i anar observant com creix. A més, pintaran i decoraran un girasol.

  • 14 de juliol: iClay, a càrrec de Pintures Sagrada Família.

Els participants en aquesta activitat elaboraran una figura del personatge d’Oh de la pel·lícula Home amb iClay, un tipus de plastilina molt moldejable i que s’endureix en assecar-se.

  • 21 de juliol: Vocabulari de fruites i verdures en anglès, a càrrec d’ILA School.

D’una manera molt amena i divertida, els nens i nenes repassaran i aprendran vocabulari bàsic en anglès relacionat amb les fruites i les verdures per poder dibuixar i pintar la seva fruita o verdura preferida, que es convertirà en un imant per penjar a la nevera.

Les activitats infantils són any rere any una de les propostes estrella de la campanya Quin Passeig, que permeten que petits i grans gaudeixin d’un dels espais més agradables de la ciutat durant l’estiu. Per al públic jove i adult, Quin Passeig tornarà a comptar amb una atractiva programació al llarg de tota la temporada, amb propostes que ja s’han convertit en un clàssic com el sopar concert amb l’Orfeó Manresà, el 23 de juliol, el sopar amb cantada d’havaneres, a principis de setembre, els balls de cada dissabte o el torneig de PSP que es farà els dies 2 i 3 de juliol. A més, enguany hi haurà noves activitats com trobades per parlar anglès, els dilluns al migdia a la terrassa del Xaloc.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet