La setmana vinent, torna el torneig de FIFA PS4 al bar Plaça

juny 26, 2015 No Comments by

Els aficionats als vídeojocs de futbol tenen una cita la setmana vinent, ja que Quin Passeig torna a organitzar el torneig de FIFA PS4, que es farà els dies 2 i 3 de juliol a la terrassa del bar Plaça. Les inscripcions per participar-hi són obertes i tenen un preu de 5 euros, que inclou dues consumicions i un obsequi. Per a apuntar-s’hi cal adreçar-se al bar Plaça o bé als establiments Bladecenter del carrer Barcelona o del Carrefour. La d’enguany serà la quarta edició del torneig de FIFA PS4, que compta amb el suport de Bladecenter, TLB Grup de Comunicació i Expert Juanola.

Els premis per als guanyadors consistiran en una PSVITA o New 3DS XL per al guanyador i un joc FIFA 16 per al segon classificat. La competició començarà a les 4 de la tarda.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet