Kids&Us obrirà el proper curs 55 noves escoles d’anglès i crearà prop de 300 nous llocs de treball

juny 25, 2015 No Comments by

Kids&Us, l’empresa catalana pionera en l’aprenentatge primerenc d’idiomes, continua el seu procés d’expansió amb l’obertura de 55 noves escoles el curs vinent, fet que implica la creació de prop de 300 nous llocs de treball. 51 d’aquestes obertures tindran lloc a l’estat espanyol, principalment a Catalunya (12) i Madrid (12), mentre que la resta són d’àmbit internacional i suposaran l’ampliació de la presència de Kids&Us en països com França, Itàlia i Andorra. Amb aquestes obertures, s’assolirà la xifra de 266 centres a tot el món i es preveu superar els 85.000 alumnes el curs vinent. Actualment, més de 65.000 nens ja aprenen anglès a Kids&Us.

Aquests plans d’expansió suposen un creixement del 25% en nombre de centres i del 31% en el nombre d’alumnes previstos. Amb les noves obertures, Kids&Us tindrà cobertura a pràcticament totes les províncies de l’estat i augmentarà de manera destacada la seva presència en comunitats com Galícia, Astúries, el País Basc, Aragó, Balears, el País Valencià i Andalusia. Pel que fa a les obertures internacionals, totes es produiran en països en què l’empresa ja és present amb l’objectiu de consolidar la marca i posar les bases per a un futur creixement. Després d’un període centrada en l’expansió per Europa, el curs passat Kids&Us va arribar a Mèxic amb l’objectiu d’iniciar des d’allà el creixement pel continent americà. A Europa, ja és present a Andorra, França, Itàlia, Bèlgica, Portugal i la República Txeca.

El creixent interès de les famílies perquè els nens aprenguin idiomes des de petits ha propiciat l’expansió d’una proposta que ofereix un mètode pedagògic propi, basat en el procés d’aprenentatge de la llengua materna i que permet que nadons a partir d’un any d’edat puguin començar el contacte amb un segon idioma. Des de la central de Kids&Us, ubicada a Manresa (Barcelona) es creen i desenvolupen tots els continguts i materials pedagògics que després s’imparteixen a les diferents escoles. D’aquesta manera, l’empresa vol garantir els resultats i la qualitat de la formació que reben els seus alumnes.

Incursió en nous sectors d’activitat

A més de la formació als centres Kids&Us seguint el mètode pedagògic propi de la marca, l’empresa aposta per oferir al conjunt de la població (alumnes i no alumnes) un univers d’estímuls en anglès que faciliti als infants l’adquisició de l’idioma d’una manera natural. Amb aquest objectiu, Kids&Us ha entrat en nous sectors d’activitat com l’editorial, amb el llançament d’una col·lecció de contes infantils en anglès; la producció teatral, amb la creació, juntament amb el teatre Kursaal de Manresa, d’un espectacle bilingüe que ja han vist més de 16.000 espectadors d’arreu de l’estat; o el de l’audiovisual i les noves tecnologies, amb vídeos, aplicacions i altres recursos TIC per a l’aprenentatge de l’anglès.

Kids&Us, referent en el sector dels idiomes

Des del seu naixement, l’any 2003, Kids&Us ha revolucionat l’ensenyament d’idiomes apostant per l’aprenentatge primerenc amb un mètode propi creat per la filòloga Natàlia Perarnau, fundadora de l’empresa. El mètode Kids&Us es basa en la immersió lingüística i en l’aprenentatge natural, reproduint el sistema amb el qual els infants aprenen la seva llengua materna. Així, als seus centres s’ofereixen cursos per a nens a partir d’un any i fins als 18, en què els alumnes poden assolir el nivell Proficiency, el més elevat dels acreditats per la Universitat de Cambridge.

Més informació a www.kidsandus.es.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet