El Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós tornarà a convocar grans intèrprets de projecció internacional

juny 19, 2015 No Comments by

Aquest migdia s’ha presentat a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages el XXI Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana. Aquest esdeveniment musical, que se celebra al Mas de Sant Iscle aquest proper mes de juliol, tornarà a acollir destacats intèrprets dels panorama internacional, entre els quals el tenor Josep Bros i la mezzosoprano Mireia Pintó, aquesta una de les ànimes del festival que es considera d’entre els millors de Catalunya. Els concerts seran sempre en dijous, el 9, 16, 23 i 30 d’aquest proper juliol. L’hora, les 10 de la nit.

A la presentació hi han assistit directius de l’Associació Amics de la Música Clàssica de Sant Fruitós, patrocinadors, la pròpia Mireia Pintó i l’alcalde Joan Carles Batanés. El pressupost de l’edició enguany és de l’ordre dels 35.000 euros i el preu de l’entrada 20 euros, tot i que es pot comprar un abonament de 60 euros per als quatre concerts. Els promotors del Festival tenen clar que aquesta proposta cultural no és gens elitista donada l’alta qualitats dels artistes participants.

El primer concert, el del dia 9, anirà a càrrec de Josep Bros, tenor; Mireia Pintó, mezzosoprano; i Vladislav Bronevetzky; el segon, el dia 16, Anna Alàs, mezzosoprano; Josep Ramon Olivé, baríton i Pedro Beriso, piano; el dia 23, el Cor Infantil Amocs de la Unió, dirigit Josep Vilà i que arriba amb una producció molt lloada i amb una gran projecció; el dia 30, Maria Solozobova, violí i Vladislav Bronevetzky.

Tots els participants a l’acte de presentació han volgut posar en relleu el paper dels patrocinadors del festival.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet