Últimes setmanes per participar al concurs lingüístic Benvinguda a l’estiu, organitzat per Quin Passeig i el CNL Montserrat

juny 18, 2015 No Comments by

Les persones que vulguin participar al concurs lingüístic Benvinguda a l’estiu, organitzat per Quin Passeig i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, poden lliurar la seva butlleta fins el dia 30 de juny al restaurant Passeig de Manresa o bé enviar-la per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.com. El joc que es proposa als participants consisteix en ordenar correctament lletres per formar paraules relacionades amb l’estiu o la cultura popular. La butlleta de participació s’ha repartit durant aquest mes als clients de les terrasses del Passeig i també es pot descarregar des del web del CNL Montserrat (http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/).

El premi per als guanyadors són 3 menús per a dues persones, que se sortejaran entre tots els encertants el dia 2 de juliol. El 9 de juliol, a la 1 del migdia, tindrà lloc l’acte d’entrega de premis. El concurs té per objectiu promoure la llengua catalana i donar a conèixer, d’una manera lúdica, vocabulari relacionat amb aquesta època de l’any. Es tracta de la quarta edició d’una iniciativa que aprofita l’arribada del bon temps per apropar la llengua i la cultura als clients de les terrasses del Passeig.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet