L’Institut Lacetània, reconegut pel departament d’Ensenyament pel seu compromís amb la qualitat i la millora contínua

juny 17, 2015 No Comments by

L’institut Lacetània de Manresa ha estat reconegut pel departament d’Ensenyament de la Generalitat pel seu compromís amb la qualitat i la millora contínua. El Lacetània va ser el primer centre públic de Catalunya en obtenir la certificació ISO l’any 2002 i el seu director, Francisco Fernández, va rebre de mans de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, un diploma per la feina feta al llarg d’aquest temps. El lliurament va tenir lloc en el marc de la jornada de cloenda de les xarxes del Projecte de Qualitat i Millora Contínua que promou el departament i que es va celebrar a l’Aula 2000 de l’Institut Lacetània amb la presència de responsables de centres de formació professional d’arreu de Catalunya.

Francisco Fernández, que va parlar en nom dels centres pioners en la implantació de sistemes de gestió de la qualitat, va recordar el procés seguit per l’equip del Lacetània per obtenir la certificació ISO, que va qualificar “d’un dels més innovadors en tots els que hem pogut participar”. D’aquest projecte, en va destacar el treball en xarxa, la cooperació, l’intercanvi d’aprenentatges i experiències i la importància d’haver aconseguit implicar a tot el professorat. Fernández va agraïr el reconeixement i va emplaçar a la resta de centres a implicar-se en la qualitat i la millora contínua.

La consellera Rigau, per la seva banda, va destacar que centres com el Lacetània van, al seu moment, “trencar barreres en l’ensenyament públic”. Rigau va afirmar que la nova llei aprovada la setmana passada posa aquests estudis al servei de les necessitats de persones i empreses. La consellera va avançar que l’objectiu per a la propera dècada serà passar de la qualitat a l’excel·lència.

Abans de participar en aquest acte, la consellera Rigau va fer un recorregut per les instal·lacions de l’Institut Lacetània, durant el qual va poder conèixer els tallers de formació professional industrial de què disposa el centre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet