El Rebost del Bages s’actualitza per donar a conèixer els productes agroalimentaris propis de la comarca

juny 17, 2015 No Comments by

Impulsar la producció agroalimentària de qualitat al Bages, donar a conèixer les elaboracions artesanes, promocionar la recuperació de varietats tradicionals locals i promoure una gastronomia que reflecteixi la particularitat del caràcter de la comarca a través dels seus productes. Aquest és l’objectiu del projecte El Rebost del Bages, liderat pel Consell Comarcal del Bages, que divendres 19 de juny presenta web renovat i vídeos promocionals dels productes del Bages en un acte obert a tothom que es farà a les 6 de la tarda a la Casa Lluvià de Manresa (c/ Arquitecte Oms, 5). L’acte comptarà amb la participació de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, que farà una ponència titulada “Tan bons i tan a prop: el valor dels productes agroalimentaris de proximitat”.

En aquests moments, El Rebost agrupa una cinquantena de productors i elaboradors del Bages amb una gran varietat de productes alimentaris locals i de qualitat. El projecte forma part de la Xarxa de productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació, que té com a objectiu enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona.

A la jornada del 19 de juny es presentarà el nou web d’El Rebost, absolutament renovat, amb informació exhaustiva sobre els productors i elaboradors que s’hi agrupen i sobre els productes agroalimentaris propis del Bages. A més, el web estrena un canal audiovisual on s’aniran penjant periòdicament vídeos –alguns dels quals ja es podran veure a la Casa LLuvià- dedicats a diferents productes i com cuinar-los. La jornada es clourà amb una degustació de plats elaborats amb alguns dels productes més representatius d’El Rebost del Bages.

PROGRAMA DE LA JORNADA- 19 DE JUNY

18.00 h         Benvinguda i presentació de l’acte. Joan Vinyes, conseller comarcal de Turisme

18.05 h         Ponència de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina

18.35 h         Presentació del nou web. Joan Vinyes i Míriam Santamaria

19.00 h         Degustació de productes elaborats pel Rebost

19.30 h         Cloenda

L’assistència és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament  clicant aquí.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet