DENSO Barcelona nomena president Josep Manel Giménez

juny 17, 2015 No Comments by

La multinacional japonesa DENSO Barcelona dedicada a la fabricació de components electrònics per al sector de l’automoció, ubicada a Sant Fruitós de Bages, ha nomenat president Josep Manel Giménez. Manresà de 49 anys, agafa el relleu de Seiji Nehashi, el darrer dels set predecessors japonesos que han estat al capdavant de l’empresa des de la seva implantació l’any 1991. Giménez és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, Màster en Direcció Financera per EADA, té 24 anys d’experiència en diferents direccions generals de DENSO Barcelona i liderarà una plantilla de 600 treballadors. DENSO Barcelona preveu l’expansió del seu negoci a Europa durant els propers anys amb la col·laboració de DENSO Japó i DENSO Alemanya. Per aconseguir-ho afronta una inversió de 60 milions d’euros en quatre anys que li permetrà arribar als 302 milions d’euros en vendes. En l’actualitat el volum de vendes és de 260 milions d’euros.

 

Sinònim de confiança

El nomenament de Josep Manel Giménez al capdavant de DENSO Barcelona ha estat acompanyat darrerament per l’augment de directors locals en diferents àrees de gestió de l’empresa. Aquest gest és una mostra de la confiança que la seu central de DENSO, ubicada a Japó, té en les capacitats locals de gestió i producció de la planta de DENSO a Sant Fruitós de Bages, que és l’única empresa especialitzada en electrònica del grup DENSO a Europa.

 

Vuitena expansió

En l’actualitat, l’empresa està immersa en les obres de la vuitena expansió de la planta amb 2.000 metres quadrats nous que inclouen la construcció d’un centre tècnic, d’un centre de formació i una millora del centre d’inspecció. Els nous espais estaran a punt l’any vinent, en què la multinacional celebrarà els 25 anys d’activitat a la comarca del Bages amb una planta que assolirà els 30.000 metres quadrats al polígon de Santa Anna. Aquesta nova expansió, juntament amb les millores de les línies de producció, permetran a DENSO Barcelona ampliar les seves funcions i capacitats tècniques que faran possible donar suport al desenvolupament de nous productes i tecnologies al centre d’I+D de DENSO a Aachen (Alemanya).

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet